top of page

WEEGSCHALEN

MT%20Logo%20Trans_edited.jpg

Netwerk Scales

Basic scales.jpg

Shop Scales

Netwerk Scales 01.jpg

Basic Scales

Shop Scales 01.jpg

bTouch
Slimme touchscreen weging
Rijke functionaliteit, superieure kwaliteit en toekomstbestendige technologie: bTouch is de nieuwe weegschaal voor detailhandelaren in de voedingssector die willen overstappen naar de prestatieklasse van handige touchscreen weging. Met nauwkeurig gewicht, snel printen en innovatieve technologie brengt bTouch handige en gebruiksvriendelijke touchscreen bediening naar verkooppunten en open markten.


 

cq5dam.web.1280.1280.jpeg
pdf download info blue.png
  • YouTube
FreshBase.jpg

FreshBase

METTLER TOLEDO FreshBase T met klantdisplay is een toonbankweegschaal met groot prestatievermogen. Ideaal voor supermarkten, slagerijen en speciaalzaken. Het 7” kleurenscherm met heldere led-achtergrondverlichting voor klanten biedt een uitstekende stabiliteit vanuit verschillende kijkhoeken, antischittering en uitstekende helderheidsen contrastwaarden. Dit garandeert een optimale afleesbaarheid en verhoogt het vertrouwen van de klant.

pdf download info blue.png

FreshWay

De FreshWay retailweegschalen van METTLER TOLEDO zijn de perfecte oplossing voor elke kassa, omdat ze extra flexibiliteit bieden en aangepast kunnen worden aan de lay-out van de winkel en het serviceconcept. Ideaal dus voor traditionele supermarkten, speciaalzaken en toonbanken waar warme voedingsmiddelen worden verkocht.

De FreshWay Line bestaat uit hoogwaardige weegschalen met voldoende vermogensreserves voor digitale toepassingen met veel grafische elementen en intensief CPU-gebruik, die de winkelervaring voor klanten zoveel interessanter maken. Het heldere 12,1" of 15" klantdisplay is het ideale mediaplatform voor verkoopstimulering met aantrekkelijke acties en indrukwekkende reclamecampagnes.

FreshWay.jpg
pdf download info blue.png
Collage bplus mt.jpg.png

bPlus

De bPlus is perfect voor retailers die verstandig willen investeren in toekomstbestendige weegtechnologie waardoor ze zich op het belangrijkste kunnen concentreren: verkoop en winst.

Een logische menustructuur voor een nog eenvoudigere navigatie, een sneller en flexibeler toetsenbord met bewezen functies, plus allerlei nieuwe en spannende mogelijkheden: de bPlus bouwt voort op het succes van de weegschalen met een printer van METTLER TOLEDO.

pdf download info blue.png

bMobile

bMobile is de perfecte keuze voor winkeliers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke, betrouwbare weegschaal met standaard en geavanceerde functies voor wegingen en het afdrukken van tickets. De bMobile zal uw verkoop meteen optimaliseren: in een mum van tijd hebt u de netwerkverbinding tot stand gebracht, alle bestaande data naar de nieuwe weegschaal gestuurd en het toetsenbord naar wens geconfigureerd.

Collage bMobile mt.png
pdf download info blue.png

bDrive

De bDrive is de ideale keuze voor marktkramen en mobiele verkoopactiviteiten. Dankzij de bDrive kunnen retailers zich op hun bedrijf concentreren en wordt het verkoopresultaat meteen vanaf het begin geoptimaliseerd. Dankzij de eenvoudige netwerkverbindingen de hoge transactiesnelheid en het eenvoudige navigatiesysteem, verbetert de bDrive uw productiviteit.

Collage bDrive mt.png
pdf download info blue.png

Netwerk weegschalen

Bij Deconinck & Archie kan u ook terecht voor netwerk weegschalen.

Netwerk weegschalen kunnen gemakkelijk aangesloten worden aan bv een computer en zo met een externe programma gebruikt worden. Voor meer informatie over de netwerk weegschalen gelieve ons te contacteren via de onderstaande link.

logo bestek.png
Deconinck & Archie.jpg
Hobart.png
Logorational.jpg
logo-kolbe_8241_1377%20(1)_edited.jpg
bottom of page