top of page

BRAADSLEDES

Logo-rational-.jpg

iVario® (Pro)

We hebben iets nieuws!

De RATIONAL iVario is de opvolger van het VarioCookingCenter. Opnieuw uitgevonden maar gebaseerd op meer dan 45 jaar in de professionele keuken. Nu groter, veelzijdiger en multi-inzetbaar. Vanaf nu leverbaar. Wilt u meer weten? Neem contact op met uw RATIONAL adviseur.

GROTERE PRESTATIES

Meer power, binnen 2 minuten op 200 graden celcius

SLIMMERE FUNCTIES

Met de nieuwe functie iZoneControl verdeelt u de iVario in verschillende zones met verschillende temperaturen.

VOLLEDIG NIEUW ONTWORPEN

Gebaseerd op jarenlange ervaring van het VarioCookingCenter maar opnieuw ontwikkeld.

pdf download info blue.png
iVarioPro.jpg

De iVario® Pro in vogelvlucht

De iVario Pro is nieuw maar toch ervaren! Hij denkt mee, vergeet niets en past vanzelf aan. Instellen van het gewenste resultaat is alles wat nodig is. De iVario laat niets aanbranden, roept alleen als uw hulp nodig is en bereidt iedere keer het perfecte resultaat. Vandaag, morgen, eigenlijk altijd. Ook als de producten een keer wat koeler zijn of dikker dan anders…

Drie functies van de iVario® Pro

iVarioBoost

Er bestaan dikke pannenbodems met een lange voorverwarmingstijd en trage reacties. Er bestaan dunne pannenbodems met een ongelijkmatige temperatuurverdeling en gerechten die aanbranden. En dan is er de iVarioBoost, de combinatie van keramische verwarmingselementen en een snel reagerende, krasbestendig pannenbodem. Voor een hoog rendement, formidabele snelheid en gelijkmatige spreiding van de warmte.

iCookingSuite

Intelligente regeling, met één druk op de knop. Met de iCookingSuite, de kookintelligentie van de iVario Pro. Die het bereidingsproces individueel afstemt op de gerechten om het gewenste kookresultaat te halen. Die van u leert, zich aanpast aan uw gewoontes en u alleen een seintje geeft als u actief moet ingrijpen. Om bijvoorbeeld de steak om te draaien.

iZoneControl

Hiermee kunt u de iVario indelen in max. vier zones, die naar grootte, positie en vorm vrij uit te kiezen zijn. In één pan kunt u nu hetzelfde gerecht of verschillende etenswaren toebereiden. Tegelijkertijd of achter elkaar, met dezelfde of een andere temperatuur. U verwarmt dus alleen het oppervlak voor dat u echt nodig hebt. Dat bespaart energie – en een heleboel andere keukenuitrusting.

logo bestek.png
Deconinck & Archie.jpg
Hobart.png
Logorational.jpg
logo-kolbe_8241_1377%20(1)_edited.jpg
bottom of page