top of page

VAATWASSERS

d1e31c9d-0935-4e97-a24d-2fea59e4687d_.gi

Het kiezen van de juiste vaatwasmachine en vinden van een betrouwbare service partner is heel belangrijk! Om de beste wasresultaten te behalen en ook het maximale niveau van efficiëntie te bereiken moet er ook aandacht worden besteed aan andere factoren zoals de waterkwaliteit en de vaatwasmiddelen. HOBART heeft meer dan 100 jaar ervaring met vaatwassen, doe uw voordeel met onze machines!

Vaatwasmachines

Overal waar de hoogste eisen worden gesteld aan hygiënische reiniging, worden de vaatwasmachines van HOBART teruggevonden. Op maat gemaakt voor de benodigde hoeveelheden vaat en de mate van vervuiling. Efficiënt vaatwassen wordt gecombineerd met ultieme gebruiksvriendelijkheid en de laagste operationele kosten.

Vaatwassers.jpg
pdf download info blue.png
Pottenwassers.jpg

Pottenwassers

De HOBART gereedschappen vaatwasmachines worden overal ingezet waar grote items en gereedschappen moeten worden afgewassen. Wij bieden een op maat gemaakte oplossing om tegemoet te komen aan uw wensen. Machines met veel waskracht tegen lage operationele kosten.

pdf download info blue.png
webimage-309B4F94-A91B-402E-AF2696E306D0

Glazenwasser

Een schoon, sprankelend glas is uw visitekaartje. Het is één van de eerste indrukken van uw gast. Alle glazenwasmachines van HOBART passeren deze test zonder moeite. Het is niet nodig om de glazen met de hand te poleren.

pdf download info blue.png
Glazenwasser.jpg
logo bestek.png
Deconinck & Archie.jpg
Hobart.png
Logorational.jpg
logo-kolbe_8241_1377%20(1)_edited.jpg
bottom of page