top of page

MIXERS GRINDERS

kolbe.png

Afhankelijk van de batchgrootte vindt de mixer vleesmolen zijn toepassing in middelgrote winkels, de vleesgroothandel en grotere slagerijen.

KOLBE - MW SERIES

MW32-80

De MW is het krachtigere model in de 80 liter reeks. Door de sterkere aandrijving verwerkt de mixer gehaktmolen moeiteloos vleesdelen tot -5°C en is hij het meest geschikt voor portioneren. Omdat de Kolbe Foodtec mixer vleesmolens vanaf de modellen MWK32/114-80 ook gekoeld verkrijgbaar zijn, zijn ze optimaal voor de productie van kebab.

MW114-80

De MW is het krachtigere model in de 80 liter reeks. Het verwerken van vleesdelen tot -5°C is voor de vleesmolen geen probleem dankzij de sterkere aandrijving. De Kolbe Foodtec mixer-hakmolens zijn vanaf de modellen MWK32/114-80 optioneel leverbaar met een traploze snelheidsregeling en zijn daardoor niet alleen geschikt voor de verwerking van gehakt, maar ook voor de productie van kookworst.

pdf download info blue.png
Kolbe MixerMincer.jpg

KOLBE - MWK SERIES

MWK32-45

Het instapmodel voor de contactarme verwerking van gehakt. De compacte vleesmolen met mixer is het meest geschikt om het gebruik van vullingsgehaktmolens te vervangen en om gehakt te produceren in kleine hoeveelheden.

MWK32-80

Het uitgangsmodel voor de verbinding met een Kolbe Foodtec PM150 portioneermachine. De mixer vleesmolen heeft een compacte aandrijving met een goed basisvermogen en is daardoor zeer geschikt voor portioneren.

MWK114-45

Ruimtebesparend en compact is ook het model MWK114-45. Daardoor kan ook deze mixer gehaktmolen worden gebruikt als vervanger voor vullingsgehaktmolens en kleine hoeveelheden gehakt produceren.

MWK114-80

De MWK114-80 valt op door zijn goede basisprestaties van de aandrijving. Hiermee is de mixer vleesmolen zeer geschikt voor het portioneren van delen vers vlees tot max. -1°C. 

logo bestek.png
Deconinck & Archie.jpg
Hobart.png
Logorational.jpg
logo-kolbe_8241_1377%20(1)_edited.jpg
bottom of page