top of page

SNIJMACHINES

logonc_fb_edited.jpg
330IK.jpg

Kolossal 330 IK

Kolossal Snijdmachine met zwaartekracht Mod. 330, geschikt voor delicatessen, groenten, brood en kaas
Snijmachine met grote capaciteit en snijprecisie. Hij heeft een verlaagde laadhoogte die de belasting voor de operator aanzienlijk vermindert. De machine kan worden uitgerust met verschillende platen, zoals: plaat met scharnierende trasparante reststukhouder (optie E); plaat met scharnierende aluminium reststukhouder (optie EF) of plaat met zelfvergrendelende kleminrichting, trasparante en verwijderbare reststukhouder en schuifplaat (optie AB).

pdf download info blue.png
kOL.jpg

Kolossal

De lijn Kolossal is het neusje van de zalm onder de commerciële vleessnijmachines van Manconi en geeft perfect uitdrukking aan het dualisme traditie-innovatie, dat nodig is om altijd eigentijds te zijn: de kracht die voortkomt uit een lange ervaring en het vermogen om vooruit te kijken. De uitzonderlijke prestaties van deze snijmachines zijn te danken aan de materialen van topkwaliteit en het state-of-the-art snijmechanisme, dat in de meeste modellen wordt gerealiseerd met een tandwielaangedreven transmissie, de beste die op de markt verkrijgbaar is.

pdf download info blue.png

Kolossal DUAL

De Kolossal Dual lijn is in zekere zin een restyling van een aantal professionele vleessnijmachines uit de Kolossal lijn. Met behoud van de hoge kwaliteitsnormen van Kolossal, heeft dit project een aantrekkelijk en modern design ontwikkeld, door de meer charmante en afgeronde vormen dan in het verleden. Het elektrische vermogen, de hoogwaardige materialen en het soepele snijmechanisme maken deze professionele vleessnijmachines tot de beste machines voor wie op zoek is naar duurzaam en betrouwbaar gereedschap.

pdf download info blue.png
dual.jpg
smarty.jpg

SMARTY

Uit Manconi's familietraditie is hier Smarty, de nieuwe generatie professionele snijmachines, ontwikkeld en geproduceerd om op hoog niveau te werken in Ho.Re.Ca.. Restaurants, pizzeria's, kantines, fast food en takeaways zijn de ideale locaties voor deze snijmachine, en hij past perfect bij hun behoeften.

De nieuwe materialen zijn schok-, corrosie- en krasbestendig en ze zijn in staat de beste hygiënische veiligheid te bieden.

Smarty is de synthese van de waarden die Manconi & c. S.r.l. sinds het begin van haar activiteit volgt: kwaliteit, betrouwbaarheid van haar producten met veiligheid, hygiëne en leven. 

De Smarty-lijn is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart.

pdf download info blue.png
logo bestek.png
Deconinck & Archie.jpg
Hobart.png
Logorational.jpg
logo-kolbe_8241_1377%20(1)_edited.jpg
bottom of page