top of page

COMBI-STEAMERS

Logo-rational-.jpg

iCombi® Classic

Prestatie is de som van alle detailsDe iCombi Classic is een echt multitalent die snel uitgroeit tot een onmisbare assistent in uw keuken. Op minder dan ca. 1 m2 ruimte vervangt hij diverse conventionele toestellen. Hij is robuust, krachtig, sterk en efficiënt. Gemakkelijk te bedienen. En overtuigt met functies die een hoge bakkwaliteit garanderen. Zodat u met uw ervaring als kok altijd het resultaat behaalt dat u zich voorstelt.
 

Hij kan braden, grillen, bakken, frituren, sudderen en stomen. Hij kan veel incasseren, is makkelijk te bedienen en heeft geen moeite met de hectische omgeving van uw bedrijfskeuken. Hij kan ideeën van de kok omzetten. Betrouwbaar. Volgens de regels van het vak. In topkwaliteit.

pdf download info blue.png
iCombiClassic.jpg
iCombiPro.jpg

iCombi® Pro

We hebben iets nieuws!

Waarom alleen maar verbeteren? Waarom niet nieuw? De iCombi Pro is helemaal opnieuw uitgevonden. Gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in de professionele keuken. En nu ook leverbaar in België. Meer weten? Neem contact op met uw RATIONAL adviseur.

De iCombi Pro is nieuw maar toch ervaren! Hij denkt mee, vergeet niets en past vanzelf aan. Instellen van het gewenste resultaat is alles wat nodig is. De iCombi Pro past daarna vochtigheid, luchtsnelheid en temperatuur vanzelf aan. Alles om het beste resultaat te garanderen. Vandaag, morgen, eigenlijk altijd. Ook als een steak een keer dikker is dan anders, de deur een keer vaker opengaat of wanneer het product kouder is dan normaal.

Vier functies van de iCombi® Pro

iProductionManager

iProductionManager zorgt voor een optimaal gebruik van de iCombi Pro. Adviseert welke gerechten tegelijk kunnen worden bereid en de gebruiker kiest de modus: zo snel mogelijk bereid, om dezelfde tijd gereed of met het minste energieverbruik.

iCookingSuite

iCookingSuite is het meest uitgebreide kookboek ooit in een apparaat van RATIONAL. Stel het gewenste resultaat in en iCookingSuite in de iCombi Pro doet de rest. Gaat tussentijds de deur open, past iCookingSuite automatisch de resttijd aan. En de bediening? Die is intuïtief.

iDensityControl

iDensityControl zorgt voor het beste klimaat in de bereidingsruimte. Samen met de andere functies zorgt de verbeterde versie voor een 50% hogere productiviteit, verkort de bereidingstijd met 10% en bespaart 10% meer op energie en water consumptie dan het vorige model.

iCareSystem

iCareSystem is de reinigingsfunctie van de iCombi Pro. Met een tussentijds reinigingsprogramma van slechts 12 minuten is deze weer snel beschikbaar. En aan het eind van de dag werkt er nog eentje door, iCareSystem reinigt de iCombi Pro intensief zodat deze de volgende morgen weer klaar is voor gebruik.

pdf download info blue.png
logo bestek.png
Deconinck & Archie.jpg
Hobart.png
Logorational.jpg
logo-kolbe_8241_1377%20(1)_edited.jpg
bottom of page